2019-2020

Arrangementer foråret 2020

                                                                       

          Foredrag med borgmester Arne Boelt

Hvilken retning bevæger Hjørring Kommune sig i? Det og meget mere vil Arne Boelt, borgmester i Hjørring Kommune siden 2010, fortælle for Masters Club Vendsyssel FF. 

Derudover vil Arne Boelt fortælle, hvordan han og det øvrige byråd sørger for, at Hjørring Kommune er en attraktiv kommune at flytte til - både for familier, men også for erhvervsvirksomheder. 

Afvikles torsdag d. 6. februar 2020.

Fodboldtur til Torino

Successen fra forået 2019 gentager sig. Igen i 2020 inviterer vi Masters Club Vendsyssel FF-medlemmerne med på en fodboldtur ud i Europa, hvor rammen er en europæisk topkamp. Denne gang går turen til Torino, hvor medlemmerne skal opleve kampen  mellem Juventus F.C. med verdensstjernen Cristiano Ronaldo og Olympique Lyon, der har danske Joachim Andersen på holdet.

Afvikles i marts 2020.

 

 

 

Foredrag med Allan Kuhn

Den danske fodboldtræner Allan Kuhn gæster Masters Club Vendsyssel FF i 2. halvår 2019.

Allan Kuhn er et velkendt navn i dansk fodbold. Udover en spillerkarriere, der indbragte ham en titel som svensk pokalmester med Örgryte IF, så er Kuhn mest kendt for sin tid som træner. I mange år var han assistenttræner  i AaB, inden han tog skridtet op, og blev cheftræner i FC Midtjylland. Siden har han været træner og blevet mester med den svenske storklub Malmö FF, inden han vendte hjem til Danmark og blev cheftræner for Hobro IK.

Under sit foredrag for Masters Club Vendsyssel FF vil Allan Kuhn fortælle om sit liv med fodbolden, og især tiden i Malmö FF.

Afvikles i april/maj 2020