2019-2020

Arrangementer efteråret 2019 og foråret 2020

                                                                       

                                                                      

 

 

Foredrag med Lene Espersen

Lene Espersen er født i Hirtshals, og er Danmarks tidligere Justits-, Økonomi- og Erhvervs- samt Udenrigsminister. I 1994 blev Lene Espersen valgt til Folketinget første gang for Det Konservative Folkeparti. I 1999 blev hun partiets politiske ordfører, og i 2001 fik hun sin første ministerpost. 

I november 2014 forlod hun dansk politik, og blev i stedet administrerende direktør i brancheorganisationen Danske Arkitektvirksomheder. Desuden er hun bestyrelsesformand for Aalborg Universitet.

Ved arrangementet i Masters Club Vendsyssel FF vil Lene Espersen fortælle om sin spændende tid i dansk politik.

Afvikles i 28. oktober 2019

 

Koncert i Musikkens Hus

 

Få et eksklusivt indblik i Musikkens Hus i Aalborg, når Masters Club Vendsyssel FF                        inviterer til koncert i samarbejde med Musikkens Hus. Aftenen starter med en  

rundvisning af CEO Lasse Rich Henningsen, og efterfølgende vil der blive serveret en koncertmenu i Husets restaurant. Aftenen rundes af med, at medlemmerne overværer TV2's Juleshow. 

Arrangementet er for medlemmer af Masters Club Vendsyssel FF samt deres bedre halvdel. 

Afvikles i den 4. december 2019.

 

Foredrag med borgmester Arne Boelt

Hvilken retning bevæger Hjørring Kommune sig i? Det og meget mere vil Arne Boelt, borgmester i Hjørring Kommune siden 2010, fortælle for Masters Club Vendsyssel FF. 

Derudover vil Arne Boelt fortælle, hvordan han og det øvrige byråd sørger for, at Hjørring Kommune er en attraktiv kommune at flytte til - både for familier, men også for erhvervsvirksomheder. 

Afvikles torsdag d. 6. februar 2020.

Foredrag med Allan Kuhn

Den danske fodboldtræner Allan Kuhn gæster Masters Club Vendsyssel FF i 2. halvår 2019.

Allan Kuhn er et velkendt navn i dansk fodbold. Udover en spillerkarriere, der indbragte ham en titel som svensk pokalmester med Örgryte IF, så er Kuhn mest kendt for sin tid som træner. I mange år var han assistenttræner  i AaB, inden han tog skridtet op, og blev cheftræner i FC Midtjylland. Siden har han været træner og blevet mester med den svenske storklub Malmö FF, inden han vendte hjem til Danmark og blev cheftræner for Hobro IK.

Under sit foredrag for Masters Club Vendsyssel FF vil Allan Kuhn fortælle om sit liv med fodbolden, og især tiden i Malmö FF.

Afvikles i marts 2020

Fodboldtur foråret 2020

Successen fra forået 2019 gentager sig. Igen i 2020 inviterer vi Masters Club Vendsyssel FF-medlemmerne med på en fodboldtur ud i Europa, hvor rammen er en europæisk topkamp. Det er endnu ikke fastlagt hvilket land og hvilken kamp, der er destinationen for turen, men det forventes offentliggjort i februar/marts 2020. Vi sigter efter en kamp i UEFA Champions League eller et opgør i en af de europæiske topligaer.

Afvikles i april 2020.